Kedves Olvasónk! Tisztelt Látogató!

polg

Szeretettel köszöntöm a település honlapján, amely azzal a kettős céllal jött létre, hogy egyfelől bemutassuk településünk látnivalóit, nevezetességeit, kulturális életünket minden érdeklődő számára, másfelől hasznos információkat nyújthassunk azoknak, akik településünkre készülnek utazni, itt szeretnének letelepedni vagy üzleti vállalkozásba kezdeni. A helyben élők számára a közérdekű információk és szolgáltatások elérhetővé tétele révén – erősítsük a polgármesteri hivatal ügyfélbarát és szolgáltató jellegét, s így új kommunikációs csatornát nyissunk meg a lakosság felé.

Ezen célok elérése érdekében igyekeztünk az Internet nyújtotta lehetőségeket minél jobban kihasználni. A honlappal szeretnénk egyszerűbbé tenni mindenki számára az információhoz jutást, megkönnyíteni az ügyintézést, és a jövőben is törekszünk arra, hogy folyamatosan bővítsük a honlapon elérhető elektronikus szolgáltatások és tartalmak körét.

Oldalunk összeállításával nem titkolt célunk, hogy a Tisza mellett található, csodálatos természeti környezetben elhelyezkedő falunk iránt felkeltsük az érdeklődést és a virtuális sétája után személyes látogatásra is falunkba csábítsuk a látogatót. Nagy szeretettel hívunk és fogadunk minden érdeklődőt akár egy rövid kirándulásra, akár egy hosszabb kikapcsolódásra.

Viszontlátásra Tiszadadán!

Magyar Falu Program logó

Oldal látogatottsága

015153
Users Last 7 days : 110
Total views : 30825